Beauty blog, Reviews, Swatches, Beauty, Haarproducten, Make-up, Nails, etc.

dinsdag 22 april 2014

On 4/22/2014 by Beautywaarheid in    No comments

BioSilk producten zijn een onderdeel van Farouk Systems USA. Bioslik is een haarverzorgingsmerk welke verrijkt is met natuurlijke zijde en proteïne. Natuurlijke zijde en proteïne zorgt voor een glanzende en gezonde uitstraling en geeft een zijdezacht gevoel aan het haar. 
Biosilk heeft een groot assortiment aan producten gaande van shampoo, conditioner, masker tot styling- en finishingproducten. 

Het meeste bekende en populaire product van Biosilk is de Biosilk Silk Therapy. Ik heb ervoor gekozen om de Hydrating Therapy verzoringslijn eens uit te proberen, omdat er een actie hierop was.
Bij aankoop van de shampoo en conditioner, kreeg je een gratis hydraterende mousse. Ik heb een zwak voor haarproducten dus dit kon ik niet laten liggen. 
De geur van deze Biosilk producten is geweldig. Na het wassen blijft de geur nog even hangen, pluspuntje! Daarnaast heeft mijn haar nadien een mooie glans en is kan ik het makkelijk doorkammen. 
Alle producten van Biosilk zijn niet getest op dieren en zijn vrij van sulfaten en parabenen



Biosilk Hydrating Therapy Shampoo (355 ml)
Biosilk Hydrating Therapy Shampoo is een shampoo die op milde wijze het haar reinigt. Het hydrateert en herstelt futloos haar met de voedende elementen van quinoa en de verstevigende eigenschappen van zijde. 

Biosilk Hydrating Therapy Conditioner (355ml)
Biosilk Hydrating Therapy Conditioner is een conditioner die het vochtniveau in het haar herstelt door middel van maracujaolie. Door de unieke zijde-extracten zorgt de conditioner voor extra stevigheid in het haar. Biosilk Hydrating Therapy Conditioner maakt, door de conditionerende elementen van quinoa, het haar makkelijk doorkambaar en de haartexturen zacht en gehydrateerd. 

Biosilk Hydrating Therapy Rich Moisture Mousse (360 gram)
Biosilk Hydrating Therapy Rich Moisture Mousse hydrateert het haar en geeft het haar een lichte versteviging. Dit komt door de unieke formule van maracuja olie en zijde.

Ik heb deze set gekocht bij Van den Broeck's Kappersboetiek in Turnhout en betaalde ongeveer € 26,86 voor de hele set.
Follow on Bloglovin

0 reacties:

Een reactie posten